Empire State Building View © Flooh
Classic NY Foodtruck © Flooh
 Empire State Building View © Flooh

PASSION FOR FOOD


Hola, ik ben Florence - aka Flooh! Founder en chef bij Flooh's. Mijn liefde voor koken startte al toen ik een jonge tiener was. Dit ontplooide zich meer en meer van zodra ik de vrijheid had om te experimenteren op kot in Gent. Als jobstudent werkte ik ook steeds bij in de horeca.

De liefde voor eten én het bereiden ervan bleef groeien. Vlak na het behalen van mijn diploma, in de klinische psychologie, rolde ik in het openen van mijn eigen burgerrestaurant: FLOOH'S. Via Flooh's haute fastfoodverhaal kan ik op een ongedwongen manier experimenteren met een ongelimiteerd product. 

Centraal in mijn visie van lekker eten en in die van  Flooh's keuken staan verse en huisbereide producten. Dit vertaalt zich in ons aanbod van verschillende American Fastfood Dishes mét een touch van Flooh. De nadruk ligt op onze big ass homemade burgers. Gedurende de jaren blijft de creativiteit stromen en kan je bij ons ook terecht voor andere soorten American Streetfood zoals dirty fries, hot dogs, bagels, etc.

COME AND SHARE MY LOVE FOR HAUTE FASTFOOD

El Toro

PASSION FOR COASTERS


Een andere grote passie zijn rollercoasters. Jep, rollercoasters! Ik bezocht al talloze pretparken in en buiten Europa. Dé kers op de taart was een reis naar Amerika in 2013. Daar mocht ik proeven van de wereldtop der rollercoasters en pretparken. Ik kon ook ten volle kennismaken met de Amerikaanse Fast Food Cuisine. Beide voegde ik samen tot Flooh's. 

Iedere burger is namelijk vernoemd naar een memorabele rollercoaster. Met enige trots kan ik zeggen dat ik op de meeste coasters al een ritje mocht maken. Croques, wraps en dirty fries kregen namen toegekend van meer standaard coasters. Verder zijn onze bagels vernoemd naar pretparken én onze hot dogs naar Disneyfiguren. 

WELCOME!

Kingda Ka

 NIEUWS UIT RSL